netjobs.com

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

BYGGmax

Alla hemmasnickare ska kunna förverkliga sina byggdrömmar, det tycker i alla fall vi på Byggmax. Oavsett om det handlar om inomhus-, utomhus- eller trädgårdsprojekt. Därför jobbar alla Byggmaxare mot samma mål: att ge dessa hemmasnickare både råd och möjlighet till det!

Byggmax har totalt över hundra butiker fördelat i Sverige, Norge och Finland. Utöver de fysiska butikerna finns även en ständigt växande e-handel. Sedan starten 1993 har Byggmax haft som affärsidé att vara det bästa och billigaste alternativet för hobbysnickare och proffs som vill köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har gått från att vara en ettrig uppstickare till att bli en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Med hjälp av ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har bolaget blivit ett av branschens lönsammaste. I koncernen Byggmax Group ingår även Skånska Byggvaror och Buildor.

Välkommen till Byggmax – både som kund och som potentiell medarbetare!

Karriärsmöjligheter

På Byggmax har vi en intern rörlighet som vi är stolta över. Många medarbetare har gjort karriär inom företaget – vissa inom sin avdelning, vissa mellan olika avdelningar, medan andra gått från att vara medarbetare till att bli chef.

Vi ser det här som ett tecken på att våra medarbetare gärna stannar och utvecklas tillsammans med oss, som ett tecken på att vi lyckas med att odla talanger. Här kan du till exempel läsa om Johan Quist, som började på avropsavdelningen och i dag arbetar som kommersiell chef.

Utveckling på Byggmax

För de medarbetare som jobbar i butik finns ett stort e-learningpaket. Platscheferna fungerar även coacher för att utveckla de anställda inom sälj och service. Platscheferna är även delaktiga i ledarträningen på företaget – ett utbildningspaket som hjälper dem att leda engagerade medarbetare som skapar goda kundupplevelser.

Som medarbetare och ledare på Servicekontoret är utvecklingen anpassad för respektive avdelning, för att garantera relevans och behov. Det gemensamma är introduktionsutbildningar och chefsutbildningar, för att ge samtliga en gemensam förståelse för bland annat vårt uppdrag, vår kultur och våra värdeord.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta anna-lena.wallertz@byggmax.se eller sök direkt till någon av våra lediga tjänster.

Bransch

Byggvaruhandel, detaljhandel

Anställda

900+

Huvudkontor

Solna

Adress

Armégatan 40, 171 71

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Johan Quist

Kommersiell chef

Malin Thorildsson

Platschef, Arlandastad

Med nyfikenhet och viljan att utvecklas kommer du långt inom Byggmax. Fråga bara Johan Quist. På fem år har han gått från att jobba som avropare till att bli kommersiell chef.

– Det bästa med att jobba på Byggmax är att det hela tiden händer nya saker. Allt från nya satsningar till nyförvärv i koncernen

Efter några år i leksaksbranschen och en inköpsutbildning i Stockholm hamnade Johan på Byggmax huvudkontor. Han har hunnit jobba på nästan varenda avdelning inom bolaget och har därmed stenkoll på det mesta.

– Jag har alltid varit väldigt nyfiken och velat testa på nya uppgifter, och då är Byggmax ett bra företag som släpper fram människor och låter dem testa nya roller.

I rollen som kommersiell chef är ingen dag den andra lik.

– Det är väldigt varierande och det är en av de saker jag gillar bäst med jobbet. Ena dagen analyserar jag butiksförsäljning och träffar leverantörer, andra dagar har jag möten med andra avdelningar eller planerar nästa aktivitet i butik.

Byggmax värderingar är ständigt närvarande, både i butiksarbete och på servicekontoret.

– Att vi är ett värderingsstyrt bolag skapar en trygghet. Det gör det även enklare i beslutsfattandet, har jag tagit ett beslut där jag bottnat i våra värderingar så har jag nästan alltid tagit rätt beslut. Byggmax har en stark kultur, och både bolaget och medarbetarna är unga, det skapar en härlig och dynamisk arbetslats.

 

 

 

 

Malin Thorildsson trivdes egentligen jättebra på sitt förra jobb. Men när hon hörde att Byggmax sökte platschef till butiken som skulle öppna i Arlandastad sökte hon ändå tjänsten.

– Jag kunde inte låta bli att söka, och det är jag är väldigt glad för idag.

Som platschef på Byggmax är ingen dag den andra lik. Dagarna går fort och uppgifterna är varierande.

– Ena stunden sitter jag i trucken och lossar en lastbil, nästa stund hjälper jag kunder eller sitter på kontoret och sköter det administrativa.

Byggmax har en värdegrund som genomsyrar arbetet på hela bolaget. Värderingarna ansvar, positiv attityd, roligt, respekt, engagemang och 100 % sitter i företagets ryggmärg.

– Eftersom personalen har varit med och tagit fram Byggmax värdegrund vet alla vad som gäller. Det skapar en trivsam och trygg arbetsplats där alla står för samma sak. Det allra bästa med att jobba på Byggmax är att man känner sig betydelsefull som individ trots att det är ett så stort företag. Vi är som en stor familj, ett lag, som alla strävar mot samma tydliga mål: att bli världens bästa bygghandel. Att vi dessutom har kul på vägen dit gör det hela ännu bättre, säger Malin.

Skulle det uppstå en situation där Malin är osäker på hur hon ska agera tvekar hon inte att kontakta sin regionschef, eller någon av de platschefer som jobbat en längre tid inom bolaget.

– Det känns tryggt att ha ett så nära samarbete. Dessutom är det fantastiskt spännande att vara med och kunna påverka hur företaget utvecklas.

 

 

 

 

Missa inga jobb från BYGGmax

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor