netjobs.com

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Derome Byggvaror & Träteknik AB

Vad säger våra medarbetare?

Sofie Johansson

Konstruktör

Simon Nyström

Säljare

Maria Bengtsson

Ekonomichef

VARFÖR SKA MAN JOBBA PÅ DEROME?

Även om företaget är stort finns det en bra sammanhållning och Derome har verkligen lyckats bevara känslan av familjeföretag trots att vi växer så det knakar. Deromegruppen omfattar ett brett spektra av kompetensområden vilket ger dig möjlighet att växa, utvecklas och göra karriär inom koncernen.

HUR BERÄTTAR DU OM DEROME FÖR DINA VÄNNER?

Jag brukar nog mest berätta om hur roligt vi har på jobbet. Om resor vi gör tillsammans, fester och aktiviteter. Sen berättar jag förstås om hur stort Derome är, att vi är en av de största på marknaden inom trä och att vi jobbar med material som bidrar till en bättre miljö i framtiden.

VAD DRIVER DIG I DITT ARBETE?

Jag brinner för all form av försäljning och motiveras av att försöka förenkla kundens tillvaro. Märker jag att en kund är nöjd mår jag väldigt bra. Trots att jag, från början, inte alls är en lagspelare ser jag stor glädje i att få arbeta tillsammans med alla inspirerande och engagerade människor. Det gör att mitt eget driv eldas på något enormt!

VARFÖR SKA MAN JOBBA PÅ DEROME?

Det är en arbetsplats med mycket fart och fläkt, där goda arbetsinsatser belönas och där det alltid är högt i tak. Det är väldigt lätt att känna samhörighet med företaget. Kulturen som Derome har skapat är verkligen något i klass för sig! Det är en skön känsla i att ägarfamiljen är så närvarande i den dagliga verksamheten och det gör att jag anstränger mig extra.

GOTT ARBETSKLIMAT OCH MÖJLIGHETER TILL INTERNREKRYTERING

Det Maria uppskattar mest är arbetskamraterna och den god stämningen på jobbet. Hon har personalansvar över 8 personer och gör sitt bästa för att skapa ett bra arbetsklimat i gruppen:

- Klimatet på företaget är väldigt bra generellt, man kan växa och det finns möjligheter för internrekrytering. Jag skickade ett presentationsbrev hit efter att jag gått ut högskolan och fick ett grav.vik på Derome AB som ekonom. Jag var där i 1,5 år, sedan blev det Derome Förvaltning. 2005 blev jag ekonomichef och den tjänsten jag har idag fick jag 2010, berättar Maria.

SER LJUST PÅ FRAMTIDEN - BEHOVET AV BOSTÄDER ÄR STORT

- Just nu är det oroligt överhuvudtaget på finansmarknaderna, men när det väl vänder så finns det ett jättebehov av bostäder. Om man tittar på vad folk önskar så är det ofta en villa, men vi bygger ju även flervåningshus. Marknaden på längre sikt ser jag väldigt positivt på. Oavsett konjunkturläge så behöver vi som företag ha ordning på våra finanser för att skapa attraktiva erbjudanden över tid. Här kommer vi ekonomer in i bilden, förklarar Maria.