netjobs.com

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Scanreco AB

Scanreco är ett svenskt företag med hela världen som marknad. Du hittar våra produkter både på gator, i skogar, på vinodlingar och i gruvor (för att bara nämna några områden) vart i världen du än reser. Du har säkert sett någon stå vid sidan av en kranbil och skickligt manövrerat lasten högt ovanför marken, på säkert avstånd och med bästa möjliga överblick. I händerna på operatören, i mottagaren på maskinen och i radiovågorna där emellan är vi. Du har kanske inte sett en borrigg “in action” djupt inne i ett berg, eller tänkt på hur fisk förflyttas från en odlingsbassäng till en annan (eller så har du det!). Men vi är där med. 

Det finns egentligen inte mycket som vi inte kan styra med våra produkter. Men ingen applikation är den andra lik så vi behöver skickliga medarbetare som tycker om att ta sig an tekniska utmaningar och som inte tvekar på sin förmåga att lösa det till synes omöjliga. Vi tror på dig från dag ett. Vi ger dig möjligheten att påverka både din vardag och slutresultatet i produkten som du är med och utvecklar. Hos oss på Scanreco är det, bokstavligt talat, högt i tak. Vi uppskattar och tar till vara på idéer som för verksamheten framåt och som håller oss kvar som ledande inom branschen. 

Som ett medelstort företag med dotterbolag i Nordamerika och Europa och med distributörer över hela världen värnar vi starkt om närhet och samarbete. Det är därför vi har samlat både utveckling, inköp, kvalitetskontroll, sälj & marknad och produktion under samma höga tak. Vi jobbar alla nära varandra och samarbetar över avdelningsgränserna. Många specialister inom bland annat radiostyrning och test-teknik har jobbat hos oss i många år, ett gott betyg för oss som arbetsgivare. Efterfrågan i världen på våra lösningar är stor och ju mer vi växer desto mer intresserade är vi av att komma i kontakt med fler talanger!

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på https://scanreco.com/en/working-at-scanreco/ eller kontakta vår HR-chef, Ann-Sofi Öhlén, för mer information!

ann-sofi.ohlen@scanreco.com

 

Bransch

Utveckling och tillverkning av elektroniska produkter

Anställda

300

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Stensätravägen 13, 127 39

Webbplats

language

Lediga jobb från Scanreco AB

Programvaruingenjör

Stockholm - 6 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Scanreco AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor