netjobs.com

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Hur du lyckas på TikTok

22-åriga Christian Skogsgårdh har lyckats med konststycket att bli en av de mäktigaste på TikTok med sina 140 000 följare på profil TikTokChrille. Här berättar han lite om sin resa till framgång för karriärcoach Nina Jansdotter och han delar med sig av sina bästa tips till dig som också vill bli en framgångsrik influencer på TikTok.


Foto: Jens C Hilner

Christian är en framåt och mycket driven ung kille. Samtidigt som han har byggt upp sitt nätverk så har han även på journalisthögskolan i Södertörn. Han gillar att ha många järn i elden, han pratar snabbt och passionerat om sitt jobb och han har lätt till ett leende. Eller rättare sagt han skrattar mycket och det smittar av sig. Jag har roligt i hans sällskap.

Christian beskriver sig själv som en go och glad kille, fast han har en del jobbiga perioder med sig i bagaget. Som till exempel att han var mobbad under gymnasiet i Karlskrona. Han är uppvuxen i Kristianstad men numera bor han i Stockholm och minglar med kändisar och är själv alltmer igenkänd, speciellt av den yngre generationen.

Här är hans bästa tips till dig som också vill lyckas med TikTok:

1. Välj en nisch

Det kan vara matlagning, träning och eller hälsa, hudvård, ekonomi, fastigheter eller resor. Posta om något som intresserar dig.

2. Var personlig

Det personliga blir viktigare och viktigare då det är många försöker sig på att bli kreatörer. Tänk att dina följare vill känna dig på riktigt så bjud på dig själv även om du inte behöver bli superprivat. Välj själv vad den gränsen går.

3. Posta regelbundet

Vill du nå framgång så behöver du vara aktiv och närvarande ofta. Posta gärna inlägg en till två gånger om dagen. Aktiviteten är det som ligger till grund för att få många följare.

4. Följ och inspireras av andra

Hitta konton som du tycker är intressanta och som du kan inspireras av. När ditt konto växer kan du ha som mål att kontakta några av dessa för eventuellt samarbete. Det är både roligt och givande att jobba ihop med andra influencers.

5. Ha tålamod

Det är många som ger upp för tidigt innan det har hunnit ta fart med följare och synlighet. Förbered dig på att det kommer att ta tid att få många följare, jobba på långsiktigt och försök ha kul på vägen.

/Nina Jansdotter